...
...

Kotkamillsin ja KooKoon yhteistyö jatkuu

06.11.2020

Kotkamills jatkaa KooKoon pääyhteistyökumppanina myös seuraavalla liigakaudella. Osapuolet ovat sopineet sopimuskauden optiovuoden 2021–2022 käyttöönotosta. KooKoo tavoittelee muovitonta ottelutapahtumaa Lumon-areenallaan.

– Aloittaessamme yhteistyön Kotkamillsin kanssa kunnianhimoinen tavoitteemme oli ensimmäisenä urheiluseurana kehittää toimintaamme siten, että voimme jonain päivänä tehdä täysin muovittoman ottelutapahtuman ja näyttää yhdessä voimamme yhteiskuntavastuun rakentamisessa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Ensimmäisinä tuotteina muovittomassa tuoteperheessä KooKoo ja Kotkamills toivat kartongista valmistetut kahvikupit ja tarjoiluastiat. Sittemmin tuoteperhettä on laajennettu kahdella erikokoisella karkkikupilla, popcorn-kulholla ja fanituotteille sopivalla lahjapakkauksella.

– Uusimpana tuoteperhe laajentuu virvoitusjuomamukeilla ja tuopeilla, joilla saamme kasvatettua koko muovittoman kartonkiperheemme jo seitsemään eri tuotteeseen. On hienoa, että pääyhteistyökumppanimme Olvi lähtee tukemaan yhteiskuntavastuullisesti merkittävää toimintaamme ja mahdollistaa koko tuoteperheen laajenemisen, Välimaa sanoo.

– Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Kymenlaaksossa, joten siltäkin osin hiilijalanjälki pienenee ja koko Kymenlaakso toimii yhdessä. Tulemme jatkossakin kehittämään muovitonta tuoteperhettä yhdessä Kotkamillsin kanssa, Välimaa jatkaa.

KooKoon yhteiskuntavastuun rakentamisessa on mukana myös muita kumppaneita.
– Haluamme antaa kiitoksen myös muille mukana oleville kumppaneillemme: Kulta Katriinalle, Olville, Cukcalle ja PackageMedialle, OffsetKolmiolle ja Granolle, Välimaa mainitsee.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä