...
...

Kotkamills on vuoden kasvunrakentaja

11.03.2021

Pääomasijoittajat ry ja yhteistyökumppaninsa PwC järjestävät vuosittain Kasvunrakentaja-kilpailun. Tämänvuotisessa kilpailussa voiton vei Kotkamills mielenkiintoisella kasvutarinallaan innovatiivisesta muovia korvaavasta kartongista. Ilman onnistunutta yhteistyötä MB Rahastot Oy:n kanssa menestyksekäs tarina ei olisi ollut mahdollinen.

Kilpailussa etsitään pääomasijoittajien kohdeyrityksistä kyseisen vuoden mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa, johon liittyy tärkeänä osana kasvun rakentaminen yhdessä pääomasijoittajan kanssa. Tänä vuonna kilpailun voitosta kisasi kova kolmikko: pohjoismaiseen kiinteistönhuoltoon erikoistunut PHM Group, työkaluja markkinointidatan käsittelyyn tarjoava Supermetrics ja muovisille sekä muovia sisältäville pakkausmateriaaleille ja kertakäyttöastioille vaihtoehtoisia materiaaleja valmistava Kotkamills.

Kannattaa katsoa tarkasti mitä pitää kädessään, koska oikeanlainen kuppi on todellinen ympäristöteko. Muovin käyttöä pitää vähentää ja siitä pitää päästä eroon ratkaisuissa, joissa se voidaan korvata. Pioneerin rooli on raskas, mutta tämä tunnustus tuntuu mukavalta huomionosoitukselta koko meidän porukallemme, iloitsee toimitusjohtaja Markku Hämäläinen yrityksen tiedotteessa.

– Yhteistyömme Kotkamillsin johdon ja henkilökunnan kanssa on ollut toimivaa ja tiivistä. Päätökset on tehty aina yrityksen ehdoilla. Sijoittaminen ei ole vain pääomaa, se on yhteistyötä sekä osaamisen, kokemuksen ja verkostojen jakamista. Kestävän liiketoiminnan rakentamisessa luottamus ja johdonmukaisuus ovat arvoja, joilla rakennetaan kasvua, toteaa MB Rahastot Oy:n partneri ja Kotkamillsin sijoituksesta vastaava Hannu Puhakka.

Kilpailun tuomaristossa olivat mukana kasvun rakentamisen asiantuntijat – F-Securen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, Talouselämän entinen päätoimittaja ja Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas ja Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman.

Tuomaristo perusteli Kotkamillsin voittoa niin innovatiivisen muovittoman kartongin kekseliäisyydestä kuin tiiviistä ja sitoutuneesta yhteistyöstä pääomasijoittaja MB Rahastot Oy:n ja Kotkamillsin yritysjohdon kesken. Koko yhteistyön ajan kaikki osapuolet ovat sitoutuneesti tehneet tiivistä yhteistyötä yrityksen hyväksi.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä