...
...

Kuva: Boxon

Korroosionestolaatikot metallituotteille

14.03.2022

Boxon on yhdessä Teknoman kanssa kehittänyt pakkausmarkkinoille uutuuden, CorrTainer-korroosionestolaatikot. Laatikon sisäpinta sisältää korroosionestoaineen, joten tuote ei tarvitse erillistä suojausta. Tämä poistaa tuotannosta välivaiheita ja vähentää kustannuksia. Lisäksi laatikko on myrkytön ja kierrätettävissä tai käyttävissä uudelleen.

Pakkaus on täysin räätälöitävissä ja siihen voidaan suunnitella asiakaskohtainen painatus. Laatikkoon on mahdollista suunnitella myös sisäpakkaus. Korroosionestoaine on ruiskutettu suoraan pakkauksen sisäpuolelle, jolloin pakkaukseen laitettavat metalliosat saavat automaattisesti suojan korroosiota vastaan. Suojausaika on 24 kuukautta.

Vapor Phase Corrosion Inhibitor -korroosionestomolekyylit (VPCI) haihtuvat ja leviävät suljetun laatikon sisäpuolelle ja muodostavat suojakerroksen CorrTainerin sisälle pakattujen kappaleiden pinnoille. Kerros estää syövyttäviä elementtejä joutumasta vuorovaikutukseen metallien kanssa kuljetusprosessin tai varastoinnin aikana. Näin laatikon sisällä olevia tarvikkeita ei tarvitse erikseen esimerkiksi pakata polyeteenipusseihin tai öljytä.

CorrTainer ei sisällä nitriittejä, fosfaatteja tai kiellettyjä aineita. Korroosiopäällystys tehdään Boxon Oy:n omassa tuotannossa uudella linjastolla.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä