...
...

Uusi AccurioLabel 230 -etikettipainokone. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta panostaa etikettien tuotantoon

10.09.2019

Konica Minolta esittelee Labelexpo 2019 -messuilla syyskuussa useita innovaatioita etikettipainamiseeen. Esillä on ensi kertaa pienille ja keskisuurille toimijoille tarkoitettu AccurioLabel 230 -etikettipainokone. Messuilla esitellään myös MGI:n uusia etikettien viimeistelyratkaisuja.

Messuosaston lippulaiva on tiedotteen mukaan vastikään julkistettu AccurioLabel 230 -etikettipainokone. Se vastaa markkinoilla kasvavaan tarpeeseen painaa etikettejä nopeasti, joustavasti ja entistä räätälöidymmin. Vierailijat pääsevät näkemään etiketin koko tuotannon prepress-vaiheesta lopputuotteeseen asti, unohtamatta erilaisia efektejä ja viimeistelyjä.

AccurioLabel 230 on uusi kehittyneempi versio Konica Minoltan suositusta digitaalisesta etikettipainokoneesta. Konetta on parannettu muun muassa kasvattamalla nopeutta 73 %, tehostamalla tuottavuutta, lisäämällä päällepainatusmahdollisuus, poistamalla kuntoonlaittoaika, vähentämällä syntyvää jätettä ja parantamalla kohdistustarkkuutta. Tanskalaisen Grafisk Maskinfabrikin (GM) kanssa yhteistyössä Euroopassa suunniteltu ja valmistettu AccurioLabel 230 perustuu Konica Minoltan kiiteltyyn AccurioPress-teknologiaan.

AccurioLabel 230 -etikettipainokone on tarkoitettu pienille ja keskikokoisille toimijoille ja soveltuu etenkin etikettipainoille, painopalveluiden tarjoajille, brändinomistajille, pakkausyrityksille ja kaupallisille painotaloille.

Konica Minoltan osastolla esitellään myös etiketin huomioarvoa lisäävää MGI-teknologiaa. Sen avulla asiakas pystyy hyödyntämään digitaalisen viimeistelyn ja efektien mahdollisuudet. Grafisk Maskinfabrikin DC330MINI -konvertteri ja MGI:n JetVarnish 3D Web Color+ -järjestelmä ovat jo näyttäneet, mihin laitteet pystyvät. Niillä pystytään tuottamaan erilaisia inline-viimeistelyjä sekä lakkauksia ja foliointia. Lisäksi messuosastolla esitellään uusi MGI-tuote, jota ei ole vielä julkistettu.

”AccurioLabel-järjestelmämme täyttävät peruskoneiden ja korkealuokkaisten digitaalisten painokoneiden väliin jäävän aukon, joten odotamme yleisön olevan erittäin kiinnostunut näistä koneista. Esittelemme koneiden lukuisia hyötyjä, kuten helppokäyttöisyyttä, joustavuutta, nopeita läpimenoaikoja ja säädettäviä muuttuvan tiedon julkaisumahdollisuuksia. Lisäksi kerromme paikallisesti saatavista maailmanluokan tukitoimista ja palveluista, jotka ovat osa asiakaskeskeistä kumppanuusmalliamme”, kertoo Konica Minolta Business Solutions Europen Industrial Printing -tiimin vetäjä Edoardo Cotichini.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä