...
...

Kuva: Amerplast

Kolmen tukipilarin suunnitelmalla kohti kiertotaloutta

04.06.2021

Amerplast on julkaissut strategisen vastuullisuussuunnitelman. Strateginen suunnitelma rakentuu kolmen tukipilarin ympärille. Sustainable Solutions (vastuulliset ratkaisut) kokonaisuuden tavoitteena on jatkuvasti etsiä ja ottaa käyttöön ympäristöystävällisiä materiaaleja sekä teknologioita, jotka on integroitu osaksi kiertotaloutta. Sustainable Operations (vastuullinen toiminta) tarkoittaa resurssitehokkuuden maksimointia, vastuullista hankintaa sekä kasvihuonekaasupäästöjen ja jätteiden vähentämistä. Kolmas pilari, Sustainable Amerplast (vastuullinen Amerplast), heijastaa yrityksen sitoutumista vastuullisiin liiketoimintakäytäntöihin ja kestävään kasvuun, myös toimitusketjuissa. 

– Nykypäivän kuluttajat arvostavat ekologisia pakkauksia. Mikä on hyvää ympäristölle, on hyväksi myös liiketoiminnalle, ja tältä pohjalta haluamme tarjota asiakkaillemme kasvavassa määrin vastuullisia pakkausratkaisuja ja vaihtoehtoja, sanoo Amerplastin toimitusjohtaja Mark Rooney. 

Osana AmerGreen-ohjelmaa Amerplast tarjoaa ekologisia raaka-aineita, tuotteiden parempaa säilyvyyttä ja kierrätettävyyttä pakkauksille. Vuonna 2020 yli 95 % yrityksen tuottamista pakkauksista oli kierrätettävissä ja tavoitteena on saavuttaa 100 % kierrätettävyys vuoteen 2025 mennessä. 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä