...
...

Kuva: MM Group

Kisajuomat nautitaan kartongista

12.05.2022

Vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisoissa käytettävät kartonkikupit on valmistettu MM Group -konsernin Kotkassa sijaitsevan tytäryhtiön MM Kotkamillsin helposti kierrätettävästä ISLA-kartongista. Kartonkikuppeja ja niiden kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin. Tarkoitus on tehdä kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.

– Yksi 2022 Jääkiekon MM-kisojen arvoista on vastuullisuus, jota toteutetaan monin konkreettisin teoin. Vastuullisuus on arvo, jonka jaamme. Juuri tämänkaltaisia tapahtumia MM Group haluaa tukea vastuullisen kumppanuusohjelmansa kautta. Vastuullisuus on yksi perusarvojamme ja edellytämme sitä myös kumppaneiltamme. Ekologisesti kestävän toimintakulttuurin rakentaminen perustuu aina yhteistyöhön, sanoo MM Kotkamillsin toimitusjohtaja Päivi Suutari.

Lisäarvoa asiakkaille tuo kierrätyksen helppous ja mahdollisuus toimia vastuullisesti. Kartongin korkealuokkaisten painettavuusominaisuuksien ansiosta tuotebrändi on mahdollista tuoda esille edustavasti.

MM Group -konsernin henkilöstöstä koottu vastuullisuustiimi työskentelee kisa-areenoilla ja fanialueilla. Tavoitteena on kertoa katsojille kierrätyksen tärkeydestä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä