...
...

Packbridge järjestää jälleen suositun Top Packaging Summit -tapahtuman Malmössä. Kuva: Packbridge.

Kiertotalous pääosassa Top Packaging Summitissa

06.08.2019

Ruotsalainen pakkausklusteri Packbridge järjestää jälleen suositun Top Packaging Summit -tapahtuman. Tämän vuoden tapahtuman fokuksessa on kiertotalous pakkausalan arvoketjussa. Tapahtuma pyrkii tarjoamaan syväluotauksen alan nykytilaan ja tulevaisuuden näkymiin. Tapahtuma järjestetään Malmössä 19. syyskuuta.

Tapahtumassa on yleensä ollut osallistujia koko pakkausalan arvoketjusta ja se on toiminut yhteistyötä edistävänä foorumina. Viime vuonna lanseerattiin vuorovaikutteiset workshopit, joita osanottajat arvostivat suuresti palautteen mukaan.

”Vuorovaikutteiset workshopit ja verkostoituminen ovat tie uusiin ideoihin ja ratkaisuihin. Ne eivät olleet vain keskusteluja vaan kehittyivät uraa uurtaviksi ideoiksi ja uusiksi innovaatioiksi”, sanoo Svetlana Eskebaek, Business Development Packbridge.

Uusi konsepti tapahtumassa on neljä pakkausmateriaalia kattava keskustelu, jossa ovat mukana Ardagh Group (lasi) Kotkamills (kartonki), Ball Beverage Packaging Europe (metalli) ja Sealed Air (muovi).
Lisätietoja tapahtumasta löytyy sivulta http://toppackagingsummit.com/#theagenda

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä