...
...

Kierrätyskääre Serlan pehmopapereihin

12.03.2019

 

Amerplast ja Metsä Tissuen Serla brändi lanseeraavat markkinoille ensimmäisen kiertotalouspehmopaperipakkauksen, jossa käytetään lähes pelkästään kierrätysmateriaaleja.

Serlan Green Pack -pakkauksen kääreenä oleva Amerplastin ESSI Kiertokääre on kiertotalouspakkauskonsepti, joka hyödyntää teollisuudesta ja suomalaisilta kuluttajilta erilliskerättyä kierrätysmateriaalia. Lisäksi siinä käytetään biopohjaista Green PE -polyeteeniä, joka valmistetaan sokerinvalmistuksen sivutuotteena syntyvästä etanolista.

Serla käyttää käärettä wc-paperissa, joka on valmistettu kierrätyskuidusta. Green Pack-pakkaus on täysin kierrätettävissä muovipakkausten keräyspisteiden kautta esimerkiksi uusien pehmopaperikääreiden raaka-aineeksi.

”Olemme innoissamme ja ylpeitä lanseeratessamme tämän innovatiivisen materiaalin Serlan keltaisen wc-paperin pakkauksissa. Kestävä kehitys on keskeinen osa Serla-brändiä ja uuden pakkauksen lisäksi edistämme kiertotaloutta käyttämällä kierrätettyä paperia Serla-tuotteissa”, sanoo Serlan Brand Manager Hanna Hirvonen.

“Amerplast on sitoutunut kehittämään ympäristön kannalta kestäviä joustopakkausratkaisuja osana AmerGreen-ohjelmaamme. Keskiössä ovat kierrätettävyys sekä kierrätysmateriaalien ja biopohjaisten materiaalien käyttö. Etsimme jatkuvasti kestävämpiä vaihtoehtoja perinteisille öljypohjaisille materiaaleille. Tavoitteenamme on tehdä biopohjaisista ja kierrätysmateriaaleista alamme standardeja”, kertoo Amerplastin Chief Marketing Officer Ari-Pekka Pietilä.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä