...
...

Kevät on pakkauskilpailujen aikaa

09.04.2021

Lidl Suomen järjestämän Pakkaustarinoita 2021 -kilpailun ilmoittautuminen päättyi maaliskuun lopussa. Yritykset, opiskelijat ja yhdistykset jättivät kilpailuun yhteensä lähes 80 ehdotusta innovatiivisista pakkausratkaisuista.

– Ehdotuksia selatessa käy ilmi, että kilpailijat ovat lähteneet tarjoamaan valmiita, toimivia ratkaisuja. Ilahduttavaa on, että opiskelijat osallistuivat myös ahkerasti, Lidl Suomen vastuullisuusasiantuntija Laura Kvissberg kertoo ensitunnelmista.

Seuraavaksi Lidlin esiraati käy kilpailuun jätetyt ehdotukset läpi ja valitsee joukosta finalistit kisan kolmeen kategoriaan: eroon ylimääräisestä muovista, 100-prosenttisesti kierrätettävä pakkaus ja jotakin aivan uutta. Toukokuussa asiantuntijaraati päättää kategorioiden voittajat ja miten 50 000 euron palkintorahat jaetaan. Voittajat julkistetaan kesäkuussa.

Yhden oven sulkeutuessa avautuu aina uusi. Tai kaksi, kuten tänä vuonna: ilmoittautuminen pohjoismaisiin pakkauskilpailuihin, ScanStariin ja ScanStar Studentiin on jo käynnissä.

Yritykset voivat ilmoittaa jo markkinoilla olevat pakkausinnovaationsa perinteiseen ScanStar-kilpailuun 1.6. mennessä. Tänä vuonna myös opiskelijat pääsevät näyttämään kyntensä, kun ensimmäisessä ScanStar Student -kilpailussa haetaan uusia pakkausratkaisuja ja -ideoita. Opiskelijakilpailun ilmoittautuminen jatkuu toukokuun loppuun asti, ja molempia pohjoismaisia kilpailuja isännöi tänä vuonna Ruotsi.

Lisätietoa kilpailuista ja ilmoittautuminen: www.scanstar.org

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä