...
...

Kesko nimitti vastuullisuusjohtajan

11.01.2021

Diplomi-insinööri, eMBA Riikka Joukio on nimitetty johtajaksi ja Keskon konsernijohtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan vastuullisuus ja yhteiskuntasuhteet. Joukio aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.8.2021.

– Vastuullisuudella on iso rooli Keskon strategiassa ja liiketoiminnassa ja sen merkitys kasvaa edelleen. Riikka Joukion nimitys vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi ja Keskon johtoryhmän jäseneksi vahvistaa entisestään vastuullisuustyötämme ja varmistaa osaltaan, että olemme kaupan alan edelläkävijä vastuullisuustyössä myös jatkossa. Joukiolla on pitkä ja monipuolinen kansainvälinen kokemus sekä vahvat näytöt paitsi vastuullisuustyöstä ja yhteiskuntasuhteista myös yhteistyöstä kulutustavarayhtiöiden kanssa, sanoo Keskon pääjohtaja Mikko Helander nimitystiedotteessa.

Riikka Joukio siirtyy Keskon palvelukseen Metsä Groupista, jossa hän toimii tällä hetkellä ilmasto- ja kiertotalousjohtajana. Uransa aikana hän on toiminut useissa asiantuntijajohdon tehtävissä Metsä Groupin eri liiketoiminnoissa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä