...
...

Kalenterit lahjoituksena espoolaisille hoitajille

29.11.2022
Espoossa toimiva kosmetiikkayhtiö Lumene lahjoittaa 1 000 kauneusjoulukalenteria lähialueen sairaaloille, kiitoksena hoitohenkilöstön tärkeästä yhteiskunnallisesta työstä läpi haastavien koronavuosien.

Toimiva yhteiskunta on tärkeä kilpailutekijä Suomessa toimiville yrityksille. Lumene haluaa osaltaan kiittää lähialueen sairaaloiden hoitohenkilöstöä sinnikkäästä arjen työstä. Laadukas terveydenhuolto on yksi suomalaiseen liiketoimintaympäristöön vaikuttavista tekijöistä.

Yhtiö lahjoittaa 500 kauneusjoulukalenteria Jorvin sairaalan teho- ja vuodeosastojen henkilöstölle, jotka ovat työskennelleet koronapotilaiden parissa. Lisäksi toiset 500 kalenteria lahjoitetaan Espoon sairaalan henkilöstölle. Kauneusjoulukalenteri pitää sisällään 24 erilaista kosmetiikka- ja meikkituotetta. Mukana on tuttuja suosikkeja, mutta myös uutuuksia, sekä matkakoossa että täysikokoisina. Kalenteri on valmistettu FSC-sertifioidusta, kierrätettävästä kartongista. Talvikuvituksen on taiteillut kuvittaja Jenna Kunnas.

– Haluamme osoittaa arvostustamme ja tuoda lisää iloa hoitohenkilöstön arkeen. Kun yhteiskunta voi hyvin, yrityksilläkin on paremmat avaimet menestykseen. Kukaan ei toimi yksin, vaan tarvitsemme toinen toisiamme, sanoo Lumene Groupin toimitusjohtaja Johan Berg.

Lahjoitus on osa Lumenen laajempaa yhteiskuntavastuuohjelmaa. Tänä vuonna apua on painotettu Ukrainan sodasta kärsiville lapsiperheille sekä Suomessa että paikan päällä Ukrainassa. Lisäksi yritykselle erityisen tärkeitä teemoja ovat nuorten mielenterveys ja luonnon monimuotoisuuden ylläpitäminen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä