Kuva: Arla

Kartonkinen kippo osana hiilineutraaliustavoitetta

18.05.2020

Arlan uudet Got Guts? -jogurtit on pakattu helposti kierrätettävään pakkaukseen, jonka pikariosa lajitellaan kartonkikeräykseen ja alumiinikansi metallinkeräykseen. Tuotesarja ja pakkaukset ovat osa Arlan tavoitetta olla hiilineutraali meijeri. Pakkauksissa käytetään mahdollisimman paljon uusiutuvia materiaaleja ja suunnittelussa pyritään siihen, että jokainen pakkaus pääsee kierrätyksen kautta uuteen käyttöön.

Kotimaisesta maidosta Sipoon meijerissä valmistetut jogurtit sisältävät terveydelle hyödyllisiä bifidobakteereja, kuitua sekä kalsiumia, jotka tukevat ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Elintarvikkeiden kehitystyössä näkyy hyvinvointiajattelun monipuolistuminen ja se, että yhä useampi kuluttaja pyrkii vaikuttamaan valinnoillaan terveyteensä.

– Se, mitä laitamme suuhumme on myös se, mitä suolistobakteerimme käyttävät ravinnokseen. Ihmiset hakevat kokonaisvaltaista tasapainoa ja tietoa siitä, miten ruoalla voi vaikuttaa sisäiseen hyvinvointiin, kertoo Arlan Brand & Category Manager Kati Janhunen.

Arlan pakkauskehityksestä voit lukea lisää Pakkaus-lehden 2/2019 artikkelista Yhteistyön hedelmät purkeissa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä