Kuva: Brambles

Kaikki Bramblesin puutavara sertifioiduista metsistä

10.09.2020

Brambles asetti vuonna 2015 kestävyystavoitteet, jotka perustuvat yhtiön Parempi liiketoiminta, parempi maapallo, paremmat yhteisöt -ohjelmaan. Tavoitteet laadittiin vastaamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, ja niihin sisältyi muun muassa kaiken puutavaran hankkiminen joko FSC- tai PEFC-sertifioiduista metsistä vuoden 2020 loppuun mennessä. Nyt tämä tavoite on yhtiössä saavutettu.

– Globaalin tavoitteen saavuttaminen tarkoittaa, että huolehdimme maapallon niukoista luonnonvaroista ja torjumme metsäkatoa tuotantoketjussamme samalla, kun teemme kestävyyteen keskittyvän ohjelman avulla maailman tuotantoketjuista, toimittajistamme ja asiakkaistamme tehokkaampia ja kilpailukykyisempiä, kertoo Bramblesin globaalien hankintojen varatoimitusjohtaja Fernando Martinez.

Yhtiössä tarkasteltiin omien toimintojen vaikutuksia ympäristöön. Bramblesin puulavojen jakamiseen ja uudelleenkäyttöön perustuva malli säästää arviolta 1,7 miljoonaa puuta vuodessa, mutta sen lisäksi yhtiö päätti selvittää uusiin lavoihin ja korjauksiin tarvittavan puutavaran hankintakäytäntöjään.

– Voimme olla ylpeitä tästä saavutuksesta, mutta vielä on paljon tehtävää. Yrityksemme päämääränä on mennä raaka-aineiden hankinnassa metsäkadon pysäyttämistä pidemmälle. Kestävyysjohtajina haluamme, että meillä on positiivinen nettovaikutus maapalloon; haluamme ryhtyä edistämään uudelleenmetsitystä ja luoda uusiutumista tukevia tuotantoketjuja, jotka saavat maailman metsämassan kasvamaan, Martinez toteaa.

Tuotantoketjuratkaisuja toimittava Brambles toimii lähes 60 maassa CHEP-brändin alla.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä