...
...

Kuva: Metsä Board

Juhlava pakkaus juhlavalle juomalle

19.05.2022

Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimi oli mukana suunnittelemassa näyttävää pakkausta Lasso Drinksin valmistamalle alkoholittomalle kuohujuomalle. Sen lisäksi, että kartonkipakkaus suojaa pulloa, se myös muodostaa kauniin kokonaisuuden pullon kanssa. Sekä pullon että pakkauksen design pohjautuu kuusinkertaisen nyrkkeilyn maailmanmestarin ja taitelijan Eva Wahlströmin maalaukseen. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 50 senttiä Suomen Syöpäsäätiölle.

– Halusimme tuoda kuluttajille tuotteen, joka nousee visuaalisestikin arjen yläpuolelle. Makunsa juoma saa ruusun terälehdistä, jotka ovat myös pullossa ja pakkauksessa näyttävästi esillä, sanoo juoman valmistaneen Lasso Drinksin Kimmo Koivikko.

– Pakkaus on avoin sekä etu- että takapuolelta ja muodostaa siten kehyksen pullon ympärille. Näin pakkaukseen tarvittu materiaali on myös minimoitu. Lisäksi tuotteen tarina painettiin pakkaukseen suomeksi ja englanniksi, kertoo Metsä Boardin EMEAn ja APACin pakkauspalvelujohtaja Ilkka Harju.

Pakkauksen valmisti Orapac Metsä Boardin taivekartongista. Käytön jälkeen pakkaus on helppo kierrättää kartonkikeräyksessä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä