...
...

Granarly-yritys tekee välipalatuotteita ja on kasvanut kymmenkertaisesti sen jälkeen kun ryhtyi käyttämään ePackin toimittamia pusseja. Kuva: HP.

Joustopakkausten digipainamisesta jättikauppa

13.11.2019

HP on tehnyt tähän asti suurimmat pakkauspainokoneiden kaupat Indigo-digipainokoneistaan. Nopeasti kasvanut amerikkalainen joustopakkauksia valmistava ePac tilaa 24 HP Indigo 20000 painokonetta ja niihin liittyvät tarvikkeet ja huollon yhteensä yli 100 miljoonalla dollarilla.

Hankinta on jatkoa ePacin aikaisemmille Indigo-hankinnoille. Vuonna 2020 toimitettavat laitteet lähes kaksinkertaistavat ePackin tuotantokapasiteetin. Yrityksellä on nyt yli 5 000 asiakasta, joista 75 % tekee jatkotilauksia.

HP Indigo 20000 digipainokoneen painoradan leveys on 76 senttimetriä. Painamisessa voidaan käyttää myös valkoista väriä ja pakkaukset sopivat elintarvikkeille. Kuva: HP.

ePack on perustettu vuonna 2016 ja se on kasvanut rakettimaisesti tarjoamalla joustopakkauksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Nyt yritys aikoo laajentua globaalisti ja tarjota palvelujaan myös suuremmille kulutustavaroiden valmistajille.

”Kohtaamme kaikilla markkinoilla saman vastaanoton. PKS-yritykset haluavat meidän auttavan heitä kasvamaan isommiksi brändeiksi. Yritykset näkevät mahdollisuuksia tuoda markkinoille nopeasti uusia tuotteita ja tavoittaa tarkemmin kohderyhmiä”, sanoo Jack Knott, ePackin toimitusjohtaja.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä