...
...

Kuva: Packdesign ID

Joulun viiniviemiset valmiissa lahjapakkauksessa

03.11.2021

Joulukaudella Jacob’s Creek Double Barrel Shiraz -punaviini pakataan tyylikkääseen Paptic-materiaalista valmistettuun lahjakassiin. Kestävä ja kierrätettävä kassi tarjoaa kuluttajalle ennen kaikkea oston helppoutta, kun viinipullon voi hankkia valmiina mukaan otettavassa lahjapakkauksessa.

Tyypillisin lahjapakkaus viineille on pahvinen kotelopakkaus, mutta nyt Alkon myymälöihin tuodaan ensimmäistä kertaa tuote, joka on jo valmiiksi pakattu lahjakassiin. Kuluttajalle ratkaisu tarjoaa paitsi kevyemmän ja vastuullisen pakkausratkaisun, myös oston helppoutta, kun erillistä kassia tai lahjapussia ei tarvitse hankkia. Uusi lahjakassi on uusiutuvista raaka-aineista valmistettua Paptic-materiaalia ja se sisältää 30 prosenttia vähemmän materiaalia lahjapakkauksena yleisimmin käytettyyn pahvikoteloon verrattuna.

Pernod Ricard Finlandin Brand Manager Kaisa Kavekarin mukaan kuluttajat arvostavat vastuullisesti toimivia brändejä ja valitsevat yhä useammin tuotteita niiltä tuotemerkeiltä, jotka toimivat heidän arvojensa mukaisesti. Jacob’s Creek Double Barrel Shiraz -punaviini on pakattu lahjakassiin, joka on linjassa korkealaatuisen viinituotteen kanssa. Kassin suunnittelusta vastasi designtoimisto Packdesign ID, ja se on saatavilla Alkon myymälöistä 8. marraskuuta lähtien.

Alkoholi- ja viinialalla toiminta on muuttunut viime vuosien aikana yhä kestävämmäksi, ja myös pakkauksiin etsitään aktiivisesti vastuullisempia vaihtoehtoja. Pernod Ricard Finland kehittää aktiivisesti toimialansa vastuullisuutta ja tuo markkinoille uusia ratkaisuja, joilla lisätään sekä tuotteen arvoa että viestitään yrityksen vastuullisia valintoja.

– Etsimme jatkuvasti ratkaisuja, joiden avulla voimme palvella tämän päivän erittäin ympäristötietoista kuluttajaa entistä paremmin. Kestävä kehitys on meillä keskiössä kaikessa toiminnassamme, myös pakkauksissa, ja etsimmekin uusissa ratkaisuissamme materiaalitehokkaita vaihtoehtoja, jotka on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista korkeasta laadusta kuitenkaan tinkimättä. Tästä syystä valitsimme Papticin myös uusimpaan lahjapakkaukseemme, Kaisa Kavekari sanoo. – On hienoa, että meiltä Suomesta löytyy kumppaneita, jotka ovat alansa edelläkävijöitä niin vastuullisten materiaalien kehityksessä kuin tulevaisuuden pakkausratkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä