...
...

Uusi toimitusjohtaja Jospakille

04.01.2021

Jospakin uutena toimitusjohtajana on 4.1.2021 aloittanut Janne Sokajärvi. Tarja Heikkilä jatkaa yrityksen myynti- ja markkinointijohtajana.

Kansainvälistymisstrategia ja Jospakin oman teknologian kehityksen rooli osana strategiaa ovat Janne  Sokajärven keskeisimmät tehtävät. Hän on aiemmin työskennellyt hankinta- ja logistiikkajohtajana Wihuri Oy:ssä sekä Tuko Logistics Osk:ssa.

– Tutustuessani Jospak Oy:n kehittämiin innovatiivisiin tuoteratkaisuihin sekä tulevaisuuden kasvusuunnitelmiin globaalissa elintarvikemarkkinassa, päätin, että tässä menestystarinassa haluan olla mukana. Kierrättämisen lisääntyminen ja muovin käytön vähentäminen maailmanlaajuisesti ovat jatkuvia megatrendejä, joissa Jospakin tavoitteena on olla avainroolissa omassa segmentissään. Jospakin nykyinen henkilöstö on alansa pioneereja ja ammattilaisia – ylpeänä lähden luotsaamaan yhtiötämme voimakkaan kasvun tielle, toteaa Janne Sokajärvi yrityksen tiedotteessa.

Jospak on kasvanut viime vuosina sen oman tuote- ja teknologiakehityksen mahdollistaessa tehokkaamman toiminnan. Yrityksen myynnistä 2020 yli 90 % suuntautui vientimarkkinoille ja 2021 haetaan kasvua sekä Suomesta että kansainvälisesti. Jospakin kehittämän pakkausinnovaation ansiosta kartonkinen elintarviketeollisuuden vuoka voidaan päällystää vain ohuella muovikalvolla. Vuoka vähentää muovin tarvetta 85 % vastaaviin kokomuovisiin pakkauksiin verrattuja ja soveltuu suoraan elintarviketeollisuuden nykyisille tuotantolinjoille.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä