...
...

Jospak Oy:ssä uusia nimityksiä

14.05.2021

Jospak Oy keräsi 3,5 miljoonan lisärahoituksen suunnatun osakeannin avulla. Lisärahoituksella Jospak aikoo investoida uuden teknologian pakkausten tuotantoon, kansainvälistymiseen ja uusien osaajien rekrytoimiseen tuotantolaitokselleen Forssaan. Osakeannin avulla kerätyn rahoituksen lisäksi Jospak tiedottaa seitsemästä uudesta nimityksestä ja työsuhteesta.  

Jari Vuorinen, Teknologiapäällikkö 

Jari Vuorisen päätehtäviä ovat vuokien valmistukseen liittyvän teknologiakehityksen johtaminen sekä koneinvestoinnit. Hän on aiemmin toiminut Jospak Oy:ssä projektipäällikkönä sekä monipuolisissa projekti- ja tuotantopäällikön tehtävissä konepajateollisuudessa, vastaten asiakastoimitusprojekteista alihankinta- ja sopimusvalmistuksessa. 

Mikko Tiainen, Prosessikehittäjä 

Mikko Tiainen vastaa tuotannon valmistusprosessien kehittämisestä ja tuotekehitykseen liittyvästä testaamisesta, sekä dokumentoinnista. Hän on aiemmin toiminut tuotanto-operaattorina Jospak Oy:ssä sekä pakkauksia valmistavassa teollisuudessa. 

Heidi Lind, Logistiikka-assistentti 

Heidi Lind vastaa saapuvasta ja lähtevästä tavaravirrasta sekä laskutuksesta. Hän on aiemmin toiminut Jospak Oy:ssä tuotanto-operaattorina sekä erilaisissa myynnin, oston ja varaston tehtävissä teollisuusyrityksissä. 

Sari Hassi, Avainasiakaspäällikkö 

Sari Hassi vastaa pääasiassa uusasiakashankinnasta kotimaassa. Aiemmin hän on toiminut avainasiakaspäällikkönä Fiblon Oy:ssä sekä useissa markkinointiin, viestintään ja ympäristöön liittyvissä tehtävissä Tetra Pak Oy:ssä. 

Niina Mikkola, Myynti- ja hallintoassistentti 

Niina Mikkola vastaa asiakaspalvelusta, tilausten käsittelystä ja hallinnollisista tehtävistä. Aiemmin hän on toiminut vientiassistentin ja sihteerin tehtävissä. 

Ari Saari, Kunnossapitoasentaja 

Ari Saari vastaa tuotannon kunnossapidosta ja sen kehittämisestä. Aiemmin hän on toiminut laitosmiehenä Aidian Oy:n muovitehtaalla. 

Elina Hakala, Talouspäällikkö 

Elina Hakala vastaa yhtiön taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Elina on toiminut usean vuoden ajan monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä sekä valmistavan teollisuuden että maahantuonnin toimialoilla 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä