...
...

Jackon Finland Oy:llä nimitysuutisia

30.06.2021

Jackon Finlad Oy nimitti 5 henkilöä uusiin työtehtäviin.

Joakim Mäkinen, Jackon Finland Oy 

Rakennusinsinööri (AMK) Joakim Mäkinen on nimitetty 22.3.2021 alkaen Jackon Finlandin suunnitteluassistentiksi. Mäkinen toimii teknisessä palvelussa suunnittelupäällikkö Timo Poikosen alaisuudessa. 

Sari Heikkilä, Jackon Finland Oy 

Sari Heikkilä on nimitetty 21.6.2021 alkaen Jackon Finlandin asiakaspalveluvastaavaksi. Heikkilä vastaa asiakaspalvelutoimintojen kehittämisestä ja koordinoinnista sekä asiakaspalvelun järjestelmäkehitystehtävistä. 

Riitta Laurila, Jackon Finland Oy 

Riitta Laurila on nimitetty 21.6.2021 alkaen Jackon Finlandin myyntiassistentiksi. Laurila on aiemmin toiminut erilaisissa myynnin tukitehtävissä teollisuuden ja tukkukaupan palveluksessa. 

Anne Hakala, Jackon Finland Oy 

Anne Hakala on nimitetty 28.6.2021 alkaen Jackon Finlandin elintarvikepakkausten myyntipäälliköksi. Hakala on toiminut Jackon Finlandin myyntiassistenttina Sastamalan asiakaspalvelukeskuksessa vuodesta 2007 lähtien. 

Sari Niemi, Jackon Finland Oy 

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri (AMK) Sari Niemi on nimitetty 3.5.2021 alkaen Jackon Finlandin Teollisuustuotteiden tuotesuunnittelijaksi. Niemi on toiminut aiemmin laivateollisuudessa hyttien rakenne- ja putkistosuunnittelijana. 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä