...
...

Adaran uudistettua julkisivua hallitsevat kahden kerroksen korkuinen sisäänkäyntirakennus ja tehtaan kylkeen rakennettu korkeavarasto.

Investoinnit tuovat tehoa kilpailukykyyn

07.04.2021

Adara Pakkaus Oy:ssä on käynnissä mittava investointiohjelma. – Investoinnit parantavat kilpailukykyämme lisääntyneen automaation, varastotehokkuuden ja toimitusvarmuuden parantumisen myötä, uskoo toimitusjohtaja Kari Ollila. Yrityksen tuotevalikoimassa ovat erilaiset aaltopahvista valmistetut pakkaukset ja myynninedistämisratkaisut. Adara on yksi kolmesta isosta aaltopahvin valmistajasta Suomessa.

Kaikki Adaran toiminnot on keskitetty Valkeakoskelle, missä tuotanto alkaa olla kokonaan uudessa mallissa. Aaltopahvikonetta on modernisoitu viime vuosina ja display-tuotantoa palveleva digipainokone on pyörinyt jo vuodesta 2016 – asiakkaille kaiken tämän pitäisi näkyä entistäkin kilpailukykyisempänä kokonaisuutena.
– Tässä markkinatilanteessa on tärkeää, että käytössä on moderni ja laadukas toimintaympäristö. Sen avulla pystymme samalla selkeyttämään Adaran toimintamallia ja palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin, Ollila toteaa.

Painokonehankinnan taustalla on tehtaan nykyisen konekannan uusiminen. Hankinnassa on otettu huomioon myös valmistettavien tilausten eräkokojen pienentyminen. Uudella koneella kaikenkokoiset eräkoot voidaan toteuttaa tehokkaammin niin isojen kuin pienempienkin asiakkaiden tarpeisiin joustavasti.
– Fleksopainaminen on mennyt huikeasti eteenpäin ja tekniikka mahdollistaa erittäin hyvän painolaadun, Kari Ollila sanoo.

Vuoden 2021 alusta Adaran aaltopahvituotteet ovat Avainlippu-tuotteita. Avainlippu tuo omalta osaltaan esille paikallista tuotantoa, joka vakuuttaa asiakkaat prosessin toimintavarmuudesta, samoin kuin toimitusvarmuudestakin.

Lue lisää Adaran kuulumisista Pakkaus-lehden 2/2021 artikkelista.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä