...
...

”Save the Planet”-sarjan voitti Alessia Businaro itävallasta. Hänen työnsä ”Powder Stories” on kartongista tehty pakkaus silmämeikeille. Kuva: Pro Carton.

Innovatiivisia nuorten suunnittelijoiden pakkauksia

09.10.2019

Euroopan kartongintuottajien järjestö Pro Carton on palkinnut innovatiivisia ja mielikuvituksellisia kartonkipakkauksia nuorten suunnittelijoiden kilpailussa. Palkintoja jaettiin neljässä sarjassa.

Young Designers Award 2019 -kilpailuun osallistui 461 työtä 70:stä yliopistosta ja design-koulusta. Osanottajia oli 24:stä Euroopan maasta.

”Save the Planet”-sarjan voitti Alessia Businaro itävallasta. Hänen työnsä ”Powder Stories” on kartongista tehty pakkaus silmämeikeille. Palkintolautakunnan mukaan muovia säästävällä konseptilla voi olla valtava vaikutus kosmetiikka-alaan.

”Creative Cartonboard Packaging for All Other products” -sarjan voittivat Sonja Herr, Liane Jehle ja Philipp Tretter Saksasta. Heidän työnsä ”La Paonneau” on teatraalinen ja innovatiivinen pakkaus saksille.

”Creative Cartonboard Ideas” -sarjan voitti Mariella Drechsler Itävallasta. Hänen työnsä “Dustbuster” on moneen kertaan käytettävä käsiporien pölynkerääjä.

”Creative Cartonboard Packaging for Food & Drink” -sarjan voittivat Martin Winner, So Hyeon Kim ja Nguyet Nguyen Saksasta. Heidän pakkauksensa ”Ploffie on hyvien erilainen pakkaus pähkinöille. Siinä on uniikki avausmekanismi, joka toimii annostelijana.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä