...
...

Ingmanin jäätelöt uusiutuvaan pakkaukseen

03.04.2020

Unilever edisti ympäristötavoitteidensa toteutumista tuomalla maaliskuussa kauppoihin Ingmanin jäätelöt uudessa, täysin uusiutuvassa ja kierrätettävässä litran pakkauksessa, joka on valmistettu Stora Enson kartongista. Samalla pakkausten visuaalinen ilme uudistettiin.

Unilever on yksi suurimmista toimijoista Suomen jäätelömarkkinalla ja omistaa Ingmanin jäätelöt, joita on myyty Suomessa jo vuodesta 1978.

Uusi pakkaus tukee Unileverin tavoitetta puolittaa hiilijalanjälkensä kymmenessä vuodessa. Sen materiaali on Stora Enson Performa Cream -kartonki kasvipohjaisella PE Green -päällysteellä. Täysin uusiutuva ja kierrätettävä pakkaus pienentää tarvetta käyttää fossiilisia materiaaleja ja vähentää jätettä.

”Ingman-jäätelön uusi pakkaus vastaa ympäristötietoisten kuluttajien tarpeisiin, koska se on valmistettu ympäristöystävällisesti uusiutuvista ja kierrätettävistä materiaaleista. Kartonkipakkaus kasvipohjaisella päällysteellä tarjoaa saman suojan, toimivuuden ja elintarviketurvallisuuden kuin fossiilinen päällyste. Pakkaus voidaan kierrättää kartongin kierrätysjärjestelmässä Suomessa”, sanoo Stora Enson Sari Häkli, Head of Brand Owner Accounts.

Pakkausmateriaalin lisäksi Ingman uudistuu myös visuaalisen ilmeen osalta.

“Olemme erittäin innoissamme Ingmanin uudesta, raikkaasta pakkausilmeestä ja täysin kasvipohjaisesta litran jäätelöpakkauksesta. Uusi Ingman henkii luonnollisuutta ja vastuullisuutta, joka on aina ollut keskeinen osa jäätelöntuotantoamme. Olemme iloisia, että pääsimme nyt uudistamaan pakkauksiamme entistä ympäristöystävällisempään suuntaan yhteistyössä Stora Enson kanssa”, sanoo Senior Brand Manager Hilla Carpén Ingman-jäätelöiltä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä