...
...

Ilmoittautuminen ensimmäiseen ScanStar Student -kilpailuun on auki

01.04.2021

Yhteispohjoismainen pakkauskilpailu ScanStar on järjestetty vuosittain yli viiden vuosikymmenen ajan, vuodesta 1969 alkaen. Tänä vuonna pohjoismaalaiset opiskelijat voivat ensimmäistä kertaa osallistua omaan kilpailuunsa, ScanStar Studentiin. Kilpailu järjestetään perinteisen ScanStarin yhteydessä, ja tänä vuonna järjestelyvastuussa on Ruotsin Pakkauskilta (Svenska Förpackningsgillet).

Kilpailussa haetaan uusia innovaatioita, ideoita ja pakkausratkaisuja, jotka on kehitetty kuluvan lukuvuoden aikana. ScanStar Student järjestetään kokonaan virtuaalisesti, joten fyysisiä kilpailutöitä tai mock-upeja ei tarvitse lähettää kisajärjestäjille. Linkki kuviin ja mahdollisiin muihin esitysmateriaaleihin pyydetään toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen ScanStar Student -kilpailuun on avoinna toukokuun loppuun asti. Kilpailun tuomaristo valitsee voittajat syksyllä, ja kisassa palkitut voivat ilmoittaa pakkausinnovaationsa mukaan loppuvuodesta käytävään WorldStar Student -kilpailuun.

Kilpailun säännöt ja lisätietoa löydät osoitteesta https://scanstar.org/scanstar-student/

ScanStar Student löytyy myös Instagramista (@scanstarstudent). Osallistujien toivotaan julkaisevan kuvia ja videoita kilpailutöistään – käytäthän hashtageja #scanstarstudent #scanstarstudent21 ja #someseriousdesigning

Onnea kilpailuun!

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä