...
...

Hyväntekeväisyyskampanjan keräyskontit lahjoituksena

04.09.2020

DS Smith lahjoitti keräyskontit Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjalle, jossa kerätään harrastusvälineitä jaettavaksi Hope ry:n kautta.

Valtakunnallinen hyväntekeväisyyskampanja ”Anna mahdollisuus” toteutetaan 1.-21.9.2020. Kampanjaan voi osallistua lahjoittamalla ehjiä ja vähän käytettyjä urheiluvälineitä lasten- ja nuorten harrastusvälineitä. Kampanja liittyy joulukuussa Helsingissä pelattaviin miesten salibandyn MM-kisoihin ja sen takana ovat Salibandyliitto yhteistyössä vuoden 2020 kotikisojen kumppaniverkoston sekä Hope ry:n kanssa.

DS Smith on lahjoittanut kampanjan tarpeisiin aaltopahvista valmistetut harrastusvälineiden keräyskontit, jotka on sijoitettu keräyspaikkoina toimiviin Stadiumin ja Starkin myymälöihin.
– Viiden lapsen isänä tiedän mitä on, kun lapset kasvavat. Siksi on hienoa, että löytyy konkreettinen tapa auttaa ja antaa jollekin lapselle mahdollisuus – siihen omaan rakkaaseen harrastukseen, joka voi olla muuten katkolla, sanoo DS Smithin toimitusjohtaja Ari Viinikkala.

Lisätietoja kampanjasta ja keräyspaikoista

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä