...
...

Huoltamoiden leipätuotteet puumuovipakkauksiin

01.03.2022

St1:n HelmiSimpukka-ketju pakkaa tästä keväästä lähtien vitriinissä myytävät leipätuotteet Woodlyn puumuovipusseihin.  Uudistuksen tavoitteena on paitsi siirtyä ekologisempaan pakkausvaihtoehtoon, myös parantaa tuotteiden laatua ja säilyvyyttä. HelmiSimpukka-asemat siirtyvät käyttämään Woodly-pusseja tämän kevään aikana.

–  Meille on tärkeää palveluiden ja tuotteiden jatkuva kehittäminen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaista raaka-aineista valmistettuja leipätuotteita. Woodly-muovipussiin pakatut tuotteet säilyttävät tuoreuden jopa pidempään kuin perinteiseen muovipussiin pakatut, mikä tukee tavoitettamme ruokahävikin vähentämiseksi. Uusiutuvasta materiaalista valmistettu pussi soveltuu myös kierrätykseen, mikä on linjassa vastuullisuusajattelumme kanssa, toteaa Emil Huttunen, HelmiSimpukka-ketjun markkinointi- ja konseptipäällikkö.

Woodly-pakkausmateriaali on puupohjainen ja hiilineutraali materiaali, joka on ratkaisu perinteisiin fossiilisiin raaka-aineisiin pohjautuvien muovien käytön vähentämiseksi.

– Pussiratkaisun kehittäminen yhdessä HelmiSimpukka-ketjun ja pussien valmistajan Amerplastin kanssa on ollut innostavaa ja inspiroivaa. Näemme tässä paljon uusia mahdollisuuksia vastaavien pussiratkaisujen laajentamiselle myös muihin tuotekategorioihin, toteaa Woodly Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Kaminen.

– Asiakkaamme arvostavat laadukasta palvelua sekä ensiluokkaisia pakkauksia. Woodlyn tarjoama puupohjainen muoviraaka-aine yhdistettynä tekniseen osaamiseemme on vastannut HelmiSimpukka-ketjun tarpeeseen pakata tuotteensa entistä paremmin ja ekologisemmin. Yrityksemme strategisena tavoitteena on edelleen lisätä biopohjaisten raaka-aineiden käyttöä valmistamissamme pakkauksissa, summaa Ari-Pekka Pietilä, Amerplastin myynti- ja tuotekehitysjohtaja.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä