...
...

Huhtamäki ostaa joustopakkausten toimittaja Elifin

16.08.2021

Huhtamäki ostaa Turkissa ja Egyptissä toimivan Elif Holding A.Ş:n (Elif), joka on merkittävä vastuullisten joustopakkausten toimittaja maailmanlaajuisille kuluttajatuoteyhtiöille. 

Huhtamäen tavoin vastuullisuus on tärkeä osa Elifin strategiaa, ja se on sitoutunut edistämään vastuullisuuden kolmea osa-aluetta, ympäristövastuuta, sosiaalista vastuuta ja hyvää hallintoa, sekä mahdollistamaan asiakkaidensa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisen panostamalla innovaatiotoimintaan. Elif on erikoistunut korkealaatuisiin ja vastuullisiin joustopakkauksiin, ja se hyödyntää tuotannossaan monipuolisesti kierrätettyjä muoveja. Sillä on myös edistyksellinen järjestelmä, jonka avulla se kerää talteen ja hyödyntää tuotannossa syntyvän leikkuujätteen niin omista kuin asiakkaidensa toimipisteistä. Yli 90 % Elifin nykyisestä tuotevalikoimasta on kierrätettävää, ja tuotevalikoimaan kuuluu myös kompostoituvia kalvoja. 

Elifin hankinta tukee Huhtamäen vuoteen 2030 tähtäävää kasvustrategiaa ja korkealle asetettujen kestävän kehityksen päämäärien saavuttamista. 

Hankinnan myötä Huhtamäen teknologiaportfolio kasvaa fleksopaino-osaamisella ja omalla painolaattatuotannolla. Suurin osa Elifin tuotevalikoimasta on jo kierrätettävää tai kompostoituvaa, joten yrityskauppa edistää myös merkittävästi Huhtamäen tavoitetta suunnitella 100 % tuotteistaan kierrätettäviksi, kompostoitaviksi tai uudelleenkäytettäviksi vuoteen 2030 mennessä. 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä