...
...

Huhtamäen johtoryhmään muutoksia

25.11.2021

Fredrik Davidsson (52) on nimitetty Huhtamäen digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi viimeistään 1.6.2022 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja Charles Héaulmélle asemapaikkanaan Espoo.

Fredrik Davidsson siirtyy Huhtamäelle Tetra Pakista, jossa hän on viimeksi toiminut Euroopan ja Keski-Aasian alueen palveluliiketoimintojen johtajana. Aiemmin hän on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä vastaten T&K-ohjelmien ja muutosprosessien läpiviennistä sekä eurooppalaisten ​​palveluliiketoimintojen johtamisesta. Ennen uraansa Tetra Pakilla Fredrik työskenteli Sony Ericssonilla ja Ruotsin puolustusvoimissa.

– Olen iloinen saadessani toivottaa Fredrikin tervetulleeksi Huhtamäelle. Tähtäämme vastuullisten pakkausratkaisujen ykkösvalinnaksi ja digitalisaatio on noussut keskeiseksi keinoksi saavuttaa vuodelle 2030 asetetut päämäärämme. Fredrik tuo meille runsaasti kokemusta digitaalisen muutoksen johtamisesta pakkausliiketoiminnassa ja uusien kasvumahdollisuuksien etsimisessä älypakkausten kehittämiseen keskittyvän innovaatio-ohjelman avulla. Lisäksi keskitymme toimintamallimme ja toiminnanohjausjärjestelmiemme muuttamiseen tuodaksemme lisäarvoa ja tehokkuutta niin asiakaslähtöisiin kuin sisäisiinkin prosesseihin. Fredrikin nimityksellä varmistamme, että meillä on huippuresurssit kaikilla digitaalisen ohjelmamme osa-alueilla, sanoo Charles Héaulmé, Huhtamäen toimitusjohtaja.

– Pakkausalalla on juuri nyt käynnissä iso muutos, ja olen vaikuttunut Huhtamäen toimista vastuullisuuden edistämiseksi – yhtiö todella saa muutosta aikaiseksi. Myös Huhtamäen kasvutavoite ja vuoteen 2030 tähtäävä strategia sekä siihen olennaisesti liittyvä digitaalinen ja toimintamallin muutos ovat innostavia. Huhtamäellä on tehty hienoa työtä ja odotan innolla päästä yhdessä tiimin kanssa miettimään, kuinka parhaiten hyödynnämme digitaalisaatiota vuoteen 2030 tähtäävän strategian toteuttamisessa”, sanoo Fredrik Davidsson, vasta nimitetty Huhtamäen digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaava johtaja.

Antti Valtokari, joka toimii tällä hetkellä tietohallinnosta ja prosessitehokkuudesta vastaavana johtajana, siirtyy vastaamaan yhtiön toimintamallista ja järjestelmistä raportoiden jatkossa Fredrik Davidssonille. Uudessa tehtävässään hän keskittyy johtamaan Huhtamäen toimintamallin ja ydinjärjestelmien, mukaan lukien toiminnanohjausjärjestelmät, modernisointia. Antti jatkaa konsernin johtoryhmän jäsenenä vt. digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaavana johtajana, kunnes Fredrik Davidsson aloittaa Huhtamäellä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä