...
...

Uusi kasvipohjaisesti pinnoitettu kaksinkertainen kuppi säästää raaka-aineita. Kuva: Huhtamäki.

Huhtamäeltä kompostoituva kuumakuppi

05.08.2019

Kaksikerroksinen kompostoituva Bioware Impresso kuumakuppi on Huhtamäen kompostoituvien tuotteiden Bioware-tuoteperheen uutuus. Nyt lanseerattavien kuppien valkovihreä pinta hyödyntää Impresso-tuotteille tunnusomaista kohokuviointia, joka eristää lämpöä ja tuntuu miellyttävältä kädessä.

Kuppi valmistetaan PEFC-sertifioidusta kartongista ja sen tiiviyden takaava pinnoite on kasvipohjainen. Muiden Huhtamäen Impresso-kuppien tavoin uuden kupin valmistuksessa käytetään jopa 25 % vähemmän raaka-aineita kuin muissa markkinoilla olevissa kaksi- tai kolmikerroksisissa kupeissa. Tämä keventää kuppia tinkimättä sen kyvystä eristää lämpöä. Uusia kuppeja valmistetaan Isossa-Britanniassa, josta niitä toimitetaan asiakkaille kautta Euroopan.

”Olemme sekä kuppien suunnittelun että valmistamisen asiantuntijoita. Uuden ’feel good’ Impresso-kuppimme myötä tuomme kaksikerroksiset kupit osaksi kompostoituvaa Bioware-tuoteperhettä. Kohokuvioinnin ja paremman lämmöneristyksensä ansiosta kupit ovat miellyttäviä kädessä. Impresso-kupeilla on teollisen kompostoitavuuden EN13432-sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että ne voidaan laittaa biojätteeseen”, kertoo markkinointipäällikkö Becci Eplett Huhtamäeltä.

PEFC-sertifioidusta kartongista valmistettu ja kasvipohjaisesti pinnoitettu uusi Impresso-kuppi on Eplettin mukaan erinomainen vaihtoehto kahviloille ja ravintoloille, jotka haluavat kompostoitavan premium-luokan kupin.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä