...
...

Huhtamäen paperipillit valmistetaan täysin uusilla, niitä varten rakennetuilla koneilla. Kuva: Huhtamäki.

Huhtamäelle paperipillitehdas Pohjois-Irlantiin

22.05.2019

Huhtamäki on avannut uuden, viimeisintä teknologiaa edustavan tarjoilupakkausten valmistusyksikkönsä Pohjois-Irlannissa. Uusi yksikkö keskittyy aluksi paperipillien valmistukseen. Jatkossa tuotevalikoimaa on tarkoitus laajentaa myös muihin paperipohjaisiin tuoteryhmiin.

Yksikkö sijaitsee Antrimissa lähellä Belfastia ja sen odotetaan työllistävän lähivuosina noin 100 henkilöä. Uuden yksikön myötä Huhtamäellä on nyt Pohjois-Irlannissa kolme tuotantolaitosta ja yhteensä noin 560 työntekijää. Ensimmäiset koneet otetaan käyttöön vuonna 2019 ja lisäinvestointeja tuotantolaitteisiin on suunniteltu vuosille 2020–2022.

”Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa tuotteidemme ympäristösuoritetta ja kehittää uusia, ympäristöystävällisempiä pakkauksia. Paperipilliemme lanseeraus on tästä hyvä esimerkki ”, sanoo Ciaran Doherty, Huhtamäen tarjoilupakkaustoimintojen johtaja Pohjois-Irlannissa.

Huippulaadun varmistamiseksi Huhtamäen paperipillit valmistetaan täysin uusilla, niitä varten rakennetuilla koneilla. Kaikki pilleissä ja niiden kääreissä käytetty paperi on peräisin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti hoidetuista metsistä. Huhtamäki suunnittelee laajentavansa paperipillien valmistusta myös muihin yksiköihin Euroopassa vuoden 2019 aikana.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä