...
...

Huhtamäelle joustopakkaustehdas Egyptiin

16.04.2019

Huhtamäki on avannut uuden, huippuluokan joustopakkausyksikön Egyptissä. Investoinnin myötä yhtiö aloittaa joustopakkausvalmistuksen Afrikassa.

Uusi tuotantolaitos sijaitsee Suur-Kairon alueella ja palvelee sekä Huhtamäen paikallisia joustopakkausasiakkaita Egyptissä että vie tuotteita muihin Afrikan maihin ja Eurooppaan. Tuotantolaitos on rakennettu lähes 37 000 m² tontille, mikä antaa mahdollisuuden lisärakentamiseen myöhemmin. Tuotanto on alkanut tänä keväänä ja yksikön odotetaan työllistävän noin 250 henkilöä.

”Egyptin markkina on kookas ja odotamme Afrikan nopean väestönkasvun tarjoavan meille ja asiakkaillemme huomattavia kasvumahdollisuuksia. Olemme tähän asti palvelleet Egyptin joustopakkausasiakkaita Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Intian yksiköistämme. Uuden tuotantolaitoksen myötä voimme tarjota nykyisille ja uusille asiakkaillemme sekä Afrikassa että Euroopassa samaa korkeaa laatua lyhyemmillä toimitusajoilla,” sanoo Olli Koponen, Flexible Packaging -segmentin johtaja.

Uuden tuotantolaitoksen omistaa ja sen toimintaa harjoittaa yhteisyritys, josta Huhtamäki omistaa 75 %. Jäljelle jäävän 25 % omistaa Ayman Korra, joka on ollut Huhtamäen yhteisyrityskumppani Egyptin kuitupakkausliiketoiminnassa vuodesta 2003 lähtien.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä