...
...

Espanjalainen startup-yritys Romantics käyttää HP Indigo -ratkaisua kustomoitujen etikettien teossa kylmissä hedelmäjuomissaan. Kuva: HP.

HP:n etikettiratkaisuille on kysyntää

31.05.2019

HP kertoo että sen HP Indigo 8000 -digipainokone on etikettipainajien suosiossa kautta maailman. Yhdysvalloissa viisi etikettipainajaa on äskettäin hankkinut koneen ja myös Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa kysyntää on ollut joustavalle digiratkaisulle etikettien ja sleeverien teossa.

HP:n mukaan HP Indigon dataan ja PrintOS-pilvipalveluun perustuvat tuotantoratkaisut mahdollistavat brändeille nopeamman, tehokkaamman ja turvallisemman markkinoinnin. HP Indigo -tekniikkaan perustuvia etikettien ja pakkausten tuotantoratkaisuja on toimitettu globaalisti jo yli 2 000.

”HP Indigo 8000 -painokoneen kasvava kysyntä osoittaa tämän markkinoilla testatun ratkaisun määrittelevän uudelleen korkeatasoisen kapean radan painotekniikan tuottavuuden”, sanoo HP Indigo -toimintaa johtava Alon Bar-Shany.

Indigo 8000 -painokoneen nopeus on jopa 80 metriä minuutissa. Indigo ElectroInks -värit täyttävät elintarvikkeiden turvallisuusmääräykset, ja koneessa voidaan käyttää 7 väriä. Materiaalin paksuus voi olla 12–450 mikronia. Viimeistelyyn löytyy monia inline ja offline-ratkaisuja.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä