...
...

HalpaHallin hiilineutraalit perusostoskassit on valmistettu 90-prosenttisesti kotitalouksilta ja teollisuudelta kerätystä kierrätysmuovista. Kuva: HalpaHalli.

HalpaHalli otti käyttöön hiilineutraalit kiertokassit

21.10.2019

Kauppaketju HalpaHallin asiakkaat voivat nyt pakata ostoksensa ympäristöystävällisiin kiertokasseihin. Kauppaketjun myymälöissä lokakuussa käyttöön otetut hiilineutraalit perusostoskassit on valmistettu 90-prosenttisesti kotitalouksilta ja teollisuudelta kerätystä kierrätysmuovista.

HalpaHallin hiilineutraalit perusostoskassit on valmistettu 90-prosenttisesti kotitalouksilta ja teollisuudelta kerätystä kierrätysmuovista.

”HalpaHalli sitoutui jo aikaisemmin Ympäristöministeriön ja Kaupan liiton solmimaan Green deal-sopimukseen, jonka tarkoituksena on vähentää muovikassien kulutusta. Kiertokassit ovat jälleen yksi uusi tapa vähentää ympäristövaikutusta”, kertoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n varatoimitusjohtaja Ari Isohella.

Kodeissa kiertokassia voidaan käyttää uudelleen monin eri tavoin. Muovikasseja ei kannata polttaa energiaksi, koska niiden kierrättäminen on aina kannattavampaa. Lopuksi kassin voi hyödyntää roskapussina, mikä vähentää erillisten roskapussien tarvetta. Rinki Oy:n ekopisteisiin palautetut kiertokassit käytetään uusien kiertokassien raaka-aineena.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä