...
...

Kuva: Metsä Board

Golfpallopakkauksesta iloa myös pörriäisille

26.01.2022

Suomalainen Golf Coat Oy tuo markkinoille uuden golfpallopakkauksen, joka tyhjänä saa toisen elämän hyönteishotellina. Innovatiivinen pakkaus on tulosta kehitystyöpajasta, joka on osa Metsä Boardin 360 Services -palveluita ja joka hyödyntää Äänekoskella sijaitsevaa osaamiskeskusta. Uudenlaisen golfpallopakkauksen suunnittelussa oli mukana pakkaussuunnittelutoimisto, Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimi, pakkausvalmistaja sekä Metsä Boardin tekninen palvelu.

– Pakkaus on erinomainen esimerkki siitä, miten yhteistyöllä voidaan luoda jotain aivan uutta. Vuonna 2021 järjestimme 36 virtuaalista työpajaa asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Osa työpajoista keskittyi nykyisen pakkauksen parantamiseen ja osa johti johonkin täysin uuteen, kuten tähän hyönteishotelliin, kertoo asiakaskokemuspäällikkö Gunilla Nykopp Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimistä.

Kun pakkaus on tyhjä, se voidaan muuttaa hyönteishotelliksi kannessa olevien kartongista valmistettujen erillisten osien ansiosta. Pakkauksen valmistaa Pyroll Pakkauksiin kuuluva PackageMedia MetsäBoardin taivekartongista.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä