Kuva: Altia

Glögipullon inspiraatio Marrakechin kaakeleista

16.09.2020

Tämän vuoden Blossa-maku on julkistettu. Tämänvuotinen glögi maistuu mintulta ja vihreältä teeltä, joihin on yhdistetty perinteisiä glögimausteita. Maut tulevat esille Blossa-vuosikertaglögin klassisessa väkevöidyssä valkoviinipohjassa.

Tämän vuoden Blossa-pullon design on saanut innoituksensa marokkolaisista kaakeleista, jotka koristavat seiniä ja lattioita Marrakechissa. Vuosiluvun 20 tyyli muistuttaa kalligrafiaa ja mattapintaiset messinkimäiset värit ovat saaneet innoituksensa toribasaarien messinkitarjottimista.

Pullon on suunnitellut Scandinavian Design Group, joka on suunnitellut kaikki Blossan makumatka-vuosikertapullot vuodesta 2011 lähtien.

Blossa on tehnyt vuodesta 2003 lähtien joka vuosi uuden maun. Vuoteen 2010 saakka Blossan innoitus haettiin joulusta, pohjoisen talvesta ja mauista, kuten puolukasta, sahramista ja talviomenoista.

Vuodesta 2011 lähtien perinteisiin glögimausteisiin on sekoitettu uusia makuja maailmalta. Pullolla on uusi ulkoasu joka vuosi, mikä on kasvattanut myös keräilijöiden kiinnostusta vuosikertaglögiä kohtaan. Blossa-vuosikertaglögi säilyy avattuna jopa pari kuukautta jääkaapissa ja avaamattomana pari vuotta valolta ja kuumuudelta suojattuna.

 

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä