...
...

Janne, Tomi ja Lassi Peltola ovat FoFon uudet yrittäjät.

FoFo lämpömuovaa uistinten ja elintarvikkeiden pakkaukset

13.11.2020

Forsby Forming on suomalainen sopimuspakkausvalmistaja Loviisan Liljendalissa. Yrityksellä on yli 20-vuotinen kokemus erilaisten lämpömuovausmenetelmällä valmistettujen pakkausten ja ladonta-alustojen valmistamisesta teollisuudelle ja jälleenmyyjille. Yrityksen omistajat vaihtuivat keskellä koronakevättä. Forsby Forming on saanut uusiksi omistajikseen kolme Peltolaa, ja yrityksen nimi on lyhentynyt FoFo Oy:ksi.

Yrityksen omistajavaihdos tapahtui viime keväänä, joka alun perin oli tarkoitus käyttää uusien omistajien sisäänajoon entisten omistajien ohjauksessa.  Maailma päätti kuitenkin toisin ja vetovastuun vaihdos tapahtui keskellä koronaepidemiaa.
– Hyppäsimme suoraan aivan uudenlaiseen globaaliin markkinatilanteeseen ja selvisimme keväästä ilman sopeutusta, mutta paljon työtä se vaati, toimitusjohtaja Lassi Peltola toteaa.

Pakkausalan ”normaaliajasta” ei uusilla yrittäjillä, Lassi Peltolalla ja serkuilla Janne ja Tomi Peltolalla siis ole vielä kokemusta, mutta he lupaavat pitää asiakkaan ykkösprioriteettinaan ja palvella heitä yhtä hyvin kuin ennenkin tai vielä paremminkin.
– Nostamme hattua entisille omistajille, eli Matti Pankalle ja Jan Bergholmille. Meille alan ulkopuolelta tuleville heidän tukensa on ollut korvaamattoman arvokasta. He ovat sitoutuneet olemaan toiminnassa mukana pitkän siirtymäajan. Myös muu henkilökuntamme on joustanut ja auttanut muutosprosessin keskellä, Janne Peltola toteaa.

FoFon asiakkaita ovat muun muassa Atria, Suunto ja Rapala, eli pakkauksia valmistetaan niin uistimille kuin eleintarvikkeillekin. – Ja mahdollisia asiakasyrityksiä ovat lähes kaikki muutkin yritykset, jotka valmistavat Suomessa tuotteita, sanoo Lassi Peltola.

Lue lisää esimerkiksi siitä, mitä FoFossa ajatellaan muovien tulevaisuudesta.

 

 

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä