...
...

Finnvacumille uudet toimitilat Sipooseen

22.04.2020

Elintarviketeollisuuden tuotanto- ja pakkauskoneiden maahantuontiin, markkinointiin ja huoltoon erikoistunut Finnvacum Oy rakennuttaa uudet toimitilat Sipooseen, Söderkullan teollisuusalueelle.

Yritys on toiminut vuodesta 1965 alkaen samalla Kraputien liikepaikalla Östersundomissa. Toimintavuosiensa aikana Finnvacum on kasvanut 45 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, ja on nyt yksi Suomen suurimmista elintarviketeollisuuden pakkausratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yrityksellä on Suomen lisäksi toimipiste myös Ruotsissa, jossa työskentelee 15 henkilöä, sekä jälleenmyyjät Moskovassa, Pietarissa ja Baltian maissa.

–         Kraputiellä yrityksemme toiminnot sijaitsevat useissa eri rakennuksissa ja huollon tilat sekä neljä varastoa olivat muualla, kertoo Finnvacumin toimitusjohtaja Christer Weckström.

Useat erillään olevat rakennukset ja ahtaiksi käyneet tilat ovat haastavia hallita, joten Finnvacumissa päädyttiin rakentamaan uudisrakennus Sipoon Hiekkamäen teollisuusalueelle kunnan tarjottua sieltä tonttia yritykselle.

–         Meidät mielletään sipoolaisiksi. Suurin osa työntekijöistämme asuu lähellä. Myös lyhyt matka lentokentälle on tärkeää, tähdentää Weckström.  – Uudisrakentamisen myötä saamme koottua kaikki toimintamme samaan rakennukseen. Se helpottaa toimintaamme.

Uuteen halliin saadaan toiminnoille tilaa 3600 neliömetrin verran. Myös pieni kasvunvara on otettu huomioon. Tilat valmistuvat heinäkuussa 2020.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä