...
...

Kuva: Fazer

Fazer tarjoaa mysliä annoksittain

25.05.2020

Tänä keväänä Fazer tuo kauppoihin kaksi uutta Alku-tuotetta, jotka on pakattu annospusseihin: Kaurainen siemenmysli ja Vadelmainen kaakaogranola. Myyntipakkaus sisältää kuusi annospussia, jotka on helppo käyttää osana aamiaista tai välipalaa. Uutuusmyslit on valmistettu suomalaisesta täysjyväkaurasta eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria tai lisäaineita.

Toukokuussa markkinoille tuotu Kaura-spelttipuuro kasvatti Fazer Alku -tuotteiden määrän kolmeenkymmeneen. Tuotteelle on myönnetty Suomen Sydänliiton Parempi valinta -sydänmerkki sekä Hyvää Suomesta -alkuperämerkki. Puuro on valmistettu Fazerin Lahden Myllyssä, ja se on Keskon Tuottajalle kiitos -yksinoikeustuote. Niin puuro- kuin myslipakkauksetkin voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä.

Fazer on toiminnassaan sitoutunut kestävään viljelyyn, joka koostuu valinnoista viljelyn suunnittelussa ja pelloilla. Fazer kehittää ympäristöystävällisempää viljanviljelyä yhteistyössä suomalaisten viljelijöiden, tuottaja- ja ympäristöjärjestöjen kanssa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä