...
...

Kaslinkin tunnetuimpia tuotteita ovat kaurajuomat. Kuva: Kaslink.

Fazer on sopinut ostavansa Kaslinkin

19.06.2019

Fazer-konserni on allekirjoittanut sopimuksen Kaslinkin ostamisesta. Perheyritys Kaslink on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealuokkaisia Pohjoismaisia ruokatuotteita, kuten juomia, ruuanvalmistustuotteita ja välipaloja. Yhtiön tuotannossa kotimainen kaura on keskeisessä roolissa.

“Minulla on ilo ilmoittaa tästä mahdollisesta yritysostosta, sillä se sopisi täydellisesti osaksi strategiamme toteutusta. Kaslink on innovatiivinen toimija, jolla on vahva kaupallinen näkemys, moderni tuotantolaitos ja teknologiseen tietotaitoon perustuva tuotannollinen osaaminen. Nämä yhdessä luovat erittäin kilpailukykyisen perustan kestävän kehityksen mukaisten kaurapohjaisten tuotteiden myyntiin, markkinointiin ja valmistukseen kansainvälisesti,” sanoo Christoph Vitzthum, Fazer-konsernin konsernijohtaja.

Kaslink Aito -tuoteperhe on valmistettu kotimaisesta kaurasta ja siihen kuuluu kasvipohjaisia juomia, ruuanvalmistustuotteita ja välipaloja. Kaslink on kehittynyt tiedotteen mukaan hyvin Suomessa ja sen onnistunut lanseeraus Ruotsin markkinalle luo pohjaa tulevaisuuden kasvulle. Kaupan toteutuessa Kaslink tulee olemaan osa Fazer Lifestyle Foods liiketoiminta-aluetta, joka keskittyy maidottomiin viljatuotteisiin, kasvipohjaisiin aterioihin ja mukaan otettaviin välipaloihin.

Kauppa edellyttää vielä Suomen kuluttaja- ja kilpailuviraston hyväksyntää.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä