...
...

Wonderjet WD200 – 32 -digipainokone mahdollistaa leveydeltään 2,2 metrin ja pituudeltaan rajattomien arkkien painamisen. Pahvin pintaan voidaan ajaa myös vedenkestävä kalvo.

ER-Pahvityö investoi digipainokoneeseen

17.12.2021

ER-Pahvityö on tehnyt investoinnin uuteen aaltopahvia painavaan digipainokoneeseen. Marraskuussa asennettu Wonderjet WD200 – 32 digipainokone on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja Pohjoismaissa. Investoinnin arvo on yhteensä 350 000 euroa.

Ensimmäisiä asiakastöitä on jo painettu.

– Nyt tehdyn koneinvestoinnin myötä pääsemme ratsastamaan digipainamisen aallonharjalla, sillä uusi koneemme mahdollistaa asiakkaillemme entistäkin kustannustehokkaamman hinnoittelun, sanoo ER-Pahvityön toimitusjohtaja Heikki Erkamo yrityksen tiedotteessa.

Kiinassa valmistetun painokoneen ominaisuudet tarjoavat hyötyjä sekä flexo- että digipainomenetelmää käyttäville asiakkaille.

– Suurin hyöty koneesta on se, että asiakkaidemme nyt mahdollista saada pieniinkin painatussarjoihin moniväripainatusta ilman aloituskustannuksia. Pakkauskustannukset alenevat merkittävästi kuin painolaattoja ei enää tarvita. Digipainaminen tuo myös joustoa, sillä asiakkaillamme on mahdollisuus saada esimerkiksi kevääksi ja syksyksi erilaiset painatukset pakkauksiinsa ilman lisäkustannuksia, jatkaa Erkamo.

Koneessa käytetään vesipohjaisia painovärejä.

ER-Pahvityö jatkaa flexopainamista digipainamisen rinnalla. Flexopaino on kustannustehokas menetelmä silloin, kun painolaatat on jo kertaalleen tehty tai asiakkaalla on isoja määriä yksiväristä painoa.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä