...
...

Epsonin tarratulostin CW-C6000Pe. Kuva: Epson.

Epsonilta neljä uutta väritarratulostinta

01.10.2019

Epson julkisti Labelexpo-messuilla neljä uutta tarratulostinta, joilla voi valmistaa värietikettejä joustavasti tarpeen mukaan. Uudet ColorWorks-mallit on suunnattu pieniä ja keskisuuria eriä tulostaville asiakkaille monilla eri aloilla.

Mallistossa on automaattisen leikkurin sisältäviä malleja sekä malleja, joissa on aikaa säästävä automaattinen taustapaperin irrottaja. Toiminnon voi integroida saumattomasti jo käytössä oleviin tulosta ja kiinnitä -periaatteella toimiviin tuotantolinjajärjestelmiin. Kaikissa tuotteissa voi käyttää muodoltaan, materiaaliltaan ja kooltaan monenlaisia tarroja.

Malleissa CW-C6000Ae ja CW-C6000Pe tulostusmateriaalin leveys voi olla 25,4–112 mm ja malleissa CW-C6500Ae ja CW-C6500Pe 25,4–215,9 mm. Nämä ColorWorks-uutuudet pystyvät tulostamaan tarroja hyvin erilaisiin tarkoituksiin aina sähkösavukkeiden pikkuruisten nestesäiliöiden etiketeistä suuriin ja kestäviin etiketteihin, joita käytetään kemikaalitynnyreissä. Joustavuus tulostusmateriaaleissa sekä tarpeen mukaan käytettävissä oleva digitaalinen neliväritulostus (myös pieniin tarrakokoihin) helpottavat elämää yrityksissä, joilla on paljon varastonimikkeitä.

”Tämän ColorWorks-malliston kehitystyössä on painotettu mahdollisimman laaja-alaista käytettävyyttä”, kertoo Epson Europen tuotehallinnasta vastaava Jacob Kallergis.

”Uskomme käyttäjien hyötyvän suuresti laitteiden nopeudesta, tehokkuudesta ja joustavuudesta sekä niiden monista uusista lisäominaisuuksista. Erityisen hyvillämme olemme siitä, että taustapaperin irrottajan sisältävät mallit CW-C6000Pe ja CW-C6500Pe voi yhdistää tuotantolinjajärjestelmiin niin, että monenlaisia tietoja sisältävät etiketit pystytään tulostamaan ja kiinnittämään yksitellen.”

Klinger Finland Oy vastaan Epson tarratulostimien myynnistä ja jakelusta Suomessa. Tulostimet ovat esillä Empack-messuilla marraskuussa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä