...
...

EPICin vetoomus pakkausalan toimijoille

07.03.2022

Eurooppalaisten pakkausyhdistysten järjestö EPIC (European Packaging Institutes Consortium) vetoaa kaikkiin pakkausalan toimijoihin Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyksen johdosta.

EPIC on vuodesta 2002 lähtien koonnut yhteen eurooppalaiset pakkausyhdistykset ja instituutit. EPICin ja sen jäsenten tavoitteena on maiden rajat ylittävien yhteistyön mahdollisuuksien tunnistaminen, kehittäminen ja edistäminen. EPICin toiminta perustuu keskinäisen yhteistyön lisäksi pakkausalan kokonaisvaltaiseen edistämiseen mm. messujen ja tapahtumien järjestäjien kanssa tehtävällä yhteistyöllä.

EPIC vetoaa kaikkiin pakkausalan toimijoihin Euroopassa ja kutsuu mukaan puolustamaan yhteisiä arvoja: koulutusta, avointa tiedonvaihtoa, yhteistyötä, toisten kunnioittamista ja ystävyyttä.

  • EPIC tuomitsee Venäjän sotilaalliset toimet Ukrainassa.
  • EPIC tukee kaikkia Venäjän väkivallan ja sen uhkan uhreja Ukrainassa.
  • EPIC tukee Ukrainan pakkausalan toimijoita nyt ja tulevaisuudessa kaikessa toiminnassa ja tapahtumissa mm. messuilla, konferensseissa jne.
    EPIC vetoaa kaikkiin pakkausalan toimijoihin tuen osoittamiseksi Ukrainan pakkausalan toimijoille vuonna 2022.
  • EPIC vetoaa pakkausalan messujen ja tapahtumien järjestäjiin kaiken toiminnan ja yhteistyön keskeyttämiseksi Venäjän ja Valko-Venäjän pakkausalan toimijoiden kanssa, välittömästi, toistaiseksi ja määräämättömäksi ajaksi.
  • EPIC vetoaa kaikkiin pakkausalan julkaisuihin ja medioihin Euroopassa tämän vetoomuksen julkaisemiseksi ja tuen osoittamiseksi yhteisille eurooppalaisille arvoillemme.

 

Lisätietoja:
EPICin sihteeristö:
Iva Werbynska
Michael Nieuwesteeg

 

 

 

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä