...
...

Koenig & Bauerin VariJET 106 -painokone palkittiin 2019 iF Design Award -kilpailussa muotoilustaan. Kuva: Koenig & Bauer.

Durst ja Koenig & Bauer kehittävät digipainamista

12.04.2019

Maailman toiseksi suurin painokoneiden valmistaja Koenig & Bauer liittoutuu digipainokoneita valmistavan Durstin kanssa. Yritykset kehittävät yhdessä digitaalisia painojärjestelmiä taivekartongin ja aaltopahvin painamiseen.

Yritykset ovat perustaneet puoliksi omistetun yrityksen, joka valmistaa ja myy digitaalisia single-pass-painokoneita pakkauspainamiseen. Koenig & Bauer Durst -yritys aloittaa toukokuussa Würzburgissa Saksassa ja tekee yhteistyötä molempien omistajayritysten globaalien verkostojen kanssa.

Yrityksen tuotevalikoimaan tulevat kuulumaan Koenig & Bauerin CorruJET ja VariJET 106 -digipainokoneet. CorruJET painaa digitaalisesti aaltopahville, ja ensimmäinen kone on toimitettu saksalaiselle aaltopahvin jalostajalle. VariJET 106 on digitaalinen taivekartongin painokone, jota on alun perin kehitetty Xeroxin kanssa. Tuotevalikoimaan kuuluu myös Durstin kehittämä SPC 130 -mustesuihkupainokone aaltopahvin painamiseen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä