...
...

DS Smith on kehittänyt mm. Made2fit-tekniikan, jonka avulla voidaan tehdä 3D-mukautuvia verkkokauppapakkauksia, jotka säästävät huomattavasti tilaa ja kustannuksia. Kuva: DS Smith.

DS Smith sitoutuu kiertotalouteen kumppanuudella

02.06.2019

DS Smith vahvistaa sitoutumistaan kiertotalouteen uudella kumppanuudellaan sekä miljoonan punnan rahastolla yhteisöjen hyväksi. Yritys on tehnyt sopimuksen maailmanlaajuisesta yhteistyöstä Ellen MacArthur -säätiön kanssa.

Kumppanuus säätiön kanssa vauhdittaa yrityksen pyrkimyksiä sen työssä kiertotalouden edistämiseksi sekä tukee liiketoiminnan innovaatioita, kuten kierrätystä ja hiilidioksidipäästöjen vaikutusta verkkokauppaliiketoiminnassa.

DS Smithin ja Ellen MacArthur -säätiön välinen yhteistyö vahvistaa yrityksen kestävän kehityksen strategiaa, jota tukee yhdeksän kestävän kehityksen pitkän aikavälin tavoitetta. Ne sisältävät sataprosenttisesti uudelleen käytettävien tai kierrätettävien pakkausten valmistamisen sekä tuotannollisten hiilidioksidipäästöjen vähentämisen 30 %:lla vuoteen 2030 mennessä.

Kumppanuus tukee DS Smithin liiketoimintamallia ja siihen liittyviä innovaatioita, kuten kiertotalouden huomioivaa pakkaussuunnittelua ja kierrätys- ja keräysmahdollisuuksien parantamista taajamissa. Nämä toiminnot ovat jatkumoa konsernin viimeaikaisille paremman ympäristön puolesta tehdyille teoille, kuten kertakäyttöisten kahvikuppien kierrättäminen tai pakkausmateriaalin kuidun vähentäminen. DS Smith on Euroopan suurin aaltopahvin ja paperin kierrättäjä.

Yhteistyön lisäksi DS Smith lahjoittaa erillisesti miljoona Iso-Britannian puntaa hyväntekeväisyyssäätiönsä kautta kestävän kehityksen ja koulutuksen hankkeille. Näitä tuetaan ja toteutetaan DS Smithin koko maantieteellisen kattavuuden osalta.

DS Smith liittyy säätiön globaaliksi kumppaniksi yhdessä kymmenen muun kiertotalouden puolesta toimivan kumppaniyrityksen lisäksi. Näitä kumppaneita ovat ennestään Intesa Sanpaolo, Danone, Google, H&M, Nike, Phillips, Renault, Solvay, SC Johnson ja Unilever.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä