...
...

DS Smithin Suomen-yksikkö lahjoitti keväällä kuljetuspakkauksia Kyrö Distilleryn aloitettua käsidesien tuotannon.

DS Smith lunastaa ympäristölupauksiaan

12.08.2020

Pakkausratkaisuiden toimittaja DS Smith kertoo tiedotteessaan, että yritys on saavuttanut kolme vuodelle 2020 asettamaansa kestävän kehityksen tavoitetta. Hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, yhteisöjen tukemista ja vastuulliseen paperinhankintaan liittyvät tavoitteet ovat osa yrityksen laajempaa pitkäaikaista kestävän kehityksen strategiaa.

DS Smith on vuonna 2019 vähentänyt hiilidioksidipäästöjään 11 prosentilla verrattuna vuoden 2015 tasoon. Lisäksi tehtaat, jotka käyttävät yhtensä 90 % yrityksen käyttämästä energiasta, on sertifioitu ISO 50001-standardin mukaan. Tämä standardi mahdollistaa tavoitteiden mukaisen kehityksen seuraamisen ja samalla  varmistaa, että yrityksessä toimitaan energiatehokkaasti. Saavutus on osa laajempaa sitoumusta vähentää hiilidioksidipäästöjä 30 prosentilla jokaista tuotantotonnia kohtaan vuoteen 2030 mennessä.

Covid-19 -pandemian aikana yritys on luonut yhteisöohjelman ja lisännyt tukeaan koulutukselle ja kestävän kehityksen hankkeille. Kaikki DS Smithin yli 50 henkilöä työllistävää tehdasta ovat osallistuneet yhteisöohjelmaan. Erilaisina toimina on tehty esimerkiksi pakkauslahjoituksia käsidesituotannolle ja erilaisille avustuspaketeille, ja lahjoitettu esimerkiksi aaltopahvisia huonekaluja Espanjan sairaaloihin.

DS Smith on myös täyttänyt sitoumuksensa vastuullisesta kuidun hankinnasta ja käyttää raaka-aineenaan joko kierrätettyä kuitua tai kuitumateriaalia, jonka alkuperä voidaan jäljittää. 98 % yrityksen valmistamista pakkauksista on uudelleen käytettäviä tai kierrätettäviä ja tavoitteena on nostaa tämä luku 100 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä.

– Tavoitteemme kattavat kestävän kehityksen näkökulmat kaikessa liiketoiminnassa. Keskitymme innovatiivisiin pakkausratkaisuihin, jotka tehostavat toimitusketjuja, toimintamme ympäristövaikutusten vähentämiseen ja toimimaan vastuullisesti yhteisöissä, DS Smithin toimitusjohtaja Miles Roberts sanoo.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä