...
...

Domino-paketeissa suuri valokuvanäyttely

11.02.2020

Uudessa kampanjassaan Fazer Domino näyttää, mitkä ovat suomalaisten suosikkimaisemat Suomessa. Kaupoissa olevia Domino-keksipakkauksia koristaa yli 1 200 erilaista suomalaisen ottamaa kuvaa Suomesta. Ainutlaatuisia kampanjapakkauksia painetaan yhteensä yli 70 000 kappaletta.

Fazer Domino-keksien ystävät voivat bongailla pakkauksista tuttuja maisemia joka puolelta Suomea Hangosta Kilpisjärvelle ja Vaasasta Ilomatsiin.

Suomea kuvaavat Domino-pakkaukset ovat saatavilla myymälöistä kautta maan. Voisi sanoa, että kyseessä on Suomen suurin Suomi-kuva-aiheinen valokuvanäyttely. Kampanjan kuvat kerättiin kuluttajilta syksyllä 2019. Kuvia saapui ennätykselliset yli 13 000 kappaletta.

”Domino on suomalaisten rakastama klassikkokeksi. Kampanjassa halusimmekin nostaa esille tätä suomalaisten ja Domino-keksin läheistä suhdetta sekä esitellä upeaa kotimaatamme. Jokaisesta pakkauksesta löytyy pieni Suomen kartta, johon kuvan paikkakunta on merkitty. Lisäksi jokainen kuvan lähettäjä on voinut kirjoittaa pienen tekstin kuvanottopaikasta tai -hetkestä”, kertoo Fazer Makeisten keksien markkinointipäällikkö Jonna Pelvo.

Jokaisen kampanjapakkauksen sisällä on myös uniikki koodi. Sillä voi osallistua arvontaan, jossa palkintona on 3000 euron arvoinen unelmaloma Suomessa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä