...
Huhtamäeltä paperipillejä McDonaldsille
Huhtamäen paperipillivalikoima tulee kattamaan useita uusia kokovaihtoehtoja nyt lanseerattavan 7,3 millimetrin peruskoon lisäksi. Kuva: Huhtamäki.

Huhtamäki tuo markkinoille paperipillit, joiden paperi on sataprosenttisesti PEFC-sertifioitua kuitua. Pillien suuri käyttäjä tulee olemaan McDonalds Euroopassa.

Pillejä käytetään tiedotteen mukaan maailmassa miljoonia kappaleita päivittäin. Huhtamäki tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden siirtyä paperipilleihin kylmien juomien tarjoilussa. Paperipillit ovat kestävän kehityksen mukainen ratkaisu ja hyvä vaihtoehto muovipilleille.

Nyt markkinoille tulevat uudet paperipillit on valmistettu kuidusta, joka tulee kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. Pillien ja niiden kääreiden valmistuksessa käytetty paperi on 100 % PEFC-sertifioitua kuitua. Huhtamäen paperipillit on valmistettu erityisesti tarkoitusta varten suunnitelluissa tuotantotiloissa ja testattu sekä vahvistettu ruokaturvallisiksi Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

"Uudet pillimme ovat kestäviä, luotettavia ja toimivat hyvin. Olemme investoineet täysin uuteen, tälle tuotteelle omistettuun teknologiaan, ja parhaaseen mahdolliseen laatuun. Tarjoamamme paperipillit ovat kestäviä ja uskomme niiden toimivan paremmin kuin markkinoilla nykyisin olevat vaihtoehdot. Pilleissämme ei ole ylimääräisiä tuoksuja ja ne eivät tahraudu", kertoo Neal McCone, QSR & Beverage Global Category Director Huhtamäen Foodservice Europe-Asia-Oceania -liiketoimintasegmentistä.

McConen mukaan Huhtamäki aloittaa toimitukset McDonad'sin ravintoloihin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa yhtenä heidän päätoimittajanaan. Huhtamäki laajentaa paperipillien valmistuskapasiteettia muille keskeisille markkinoille Euroopassa ja palvelee asiakkaita myös globaalisti.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-02-12

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys pakkauspaperit tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC