...
Pyroll-konsernille uusi toimitusjohtaja
Mika Lankila. Kuva: Pyroll.

Pyroll-konsernin emoyhtiön, Pyroll Group Oy:n, uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Mika Lankila. Viime vuodet Pyroll Groupin vt. toimitusjohtajana toiminut Pyrollin perustaja, teollisuusneuvos Reino Uusitalo jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

“Mika on ollut monella toimialalla ja tilanteessa mukana ja tuo omalla osaamisellaan ja tyylillään uutta draivia Pyrollin toimintaan ja kehittämiseen. Itse pysyn jatkossakin taustalla Pyrollin tukena, mutta koen, että on aika antaa enemmän tilaa uusille ajatuksille”, sanoo Reino Uusitalo.

Mika Lankila, 38, siirtyy tehtävään Loomis Value Solutions Oy:n (entinen Intermarketing Oy) talous- ja kehitysjohtajan toimesta. Aikaisemmin Lankila on toiminut mm. liikkeenjohdon konsulttina ja kyberturvayhtiö Deltagon Group Oy:n hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana vuosina 2010–2017. Lankila on erikoistunut liiketoiminnan kehittämiseen ja toiminut monipuolisesti eri yhtiöiden neuvonantajana. Lankila on toiminut Pyrollin hallituksessa vuodet 2015 – 2017 sekä ollut aktiivisesti mukana Uusitalon perheen eri yhtiöissä vuodesta 2009 alkaen.

”Olen etuoikeutettu päästessäni mukaan suomalaiseen hienoon perheyhtiöön. Pyroll on yhtiönä minulle suhteellisen tuttu, sillä taustalla olen tehnyt jo vuosia töitä niin Pyrollissa kuin muissakin Uusitalojen omistamissa yhtiössä. Tämä oli parin vuoden tauon jälkeen ns. paluu vanhaan, mutta uuteen rooliin,” Lankila toteaa.

Lankilan pääasiallinen tehtävä on tukea Pyrollin liiketoimintojen johtoa. Pyroll Groupiin kuuluu kolme itsenäistä toimialaa, joiden toimitusjohtajien kanssa Lankila tulee tekemään tiivistä yhteistyötä. Pyroll Sopimusjalostusta johtaa Ilkka Haitti, Pyroll Pakkauksia vie eteenpäin Mikael Svennas ja Pyroll Paperitukkua luotsaa Vesa Välimaa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-02-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC