...
Bobst lupaa mullistaa pakkauspainamista
Bobst tunnetaan erityisesti fleksopainamisen laitetoimittajana. Kuva: Bobst.

Maailman johtaviin pakkauspainamisen laitteiden toimittajiin kuuluva Bobst aikoo esitellä viisi käänteentekevää uutta innovaatiota Firenzessä huhtikuun alussa. Innovaatiot tulevat yrityksen mukaan mullistamaan etikettien ja pakkausten tuottamisen standardeja ja dynamiikkaa.

Sveitsiläinen Bobst järjestää avoimen tilaisuuden yhdessä REVO Partners1 ja Mouvent-yritysten kanssa. Tilaisuudessa esitellään miten työnkulkua hallitaan yhdestä etiketistä miljoonaan etikettiin asti, painamisesta uudelleenpainamiseen, yhden maan tuotannosta tuotantoon monissa maissa, aina parhaalla Pantone-värien laadulla sekä alhaisimmilla kustannuksilla.

Tiedotteen mukaan esillä on käänteentekeviä pakkausten painamisen ja konvertoinnin innovaatioita sekä tekniikoita. Tilaisuudet järjestetään erikseen brändin omistajille ja pakkausten painajille sekä konvertoijille.

Bobst tuottaa laitteita ja palveluja etikettien, taivekartongin, aaltopahvin ja joustavien materiaalien painamiseen. Mouvent kehittää digitaalisen inkjet-painamisen innovaatioita ja REVO fleksopainamisen ratkaisuja.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-02-07

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
digitaalipainatus etiketit fleksopainotyöt pakkauspainaminen pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC