...
Uusi elintarviketurvallinen väri taivekartongille
Uusi väri täyttää elintarviketurvallisuuden vaatimukset eri markkinoilla. Kuva: Hubergoup.

Hubergroup on kehittänyt uuden värin, joka täyttää kansainväliset elintarviketurvallisuuden standardit taivekartongin painamisessa.

Hubergroupin mukaan pakkausten valmistajilla on ollut ongelmana alueittain ja maittain vaihtelevat vaatimukset värien migraatioriskistä ja raaka-aineista. Ongelman poistamiseksi Hubergroup uudisti MGA Natura -värisarjansa siten, että yksi uusi väri täyttää FDA- ja EU-määräykset, jotka koskevat taivekartongin painamista elintarvikepakkausten valmistamisessa. Yksi väri helpottaa yrityksen mukaan sekä brändin omistajien että pakkausten tekijöiden toimintaa.

Uuden värin kehittäminen perustuu siihen, että yritys kehittää ja valmistaa itse värien raaka-aineet. Uusi väri vähentää migraatioriskiä ja parantaa huomattavasti painettavuutta.

”Olemme mielissämme voidessamme esitellä tämän kartonkipakkausten innovatiivisen värin, joka on markkinoiden turvallisin pakkausväri. Se täyttää vaatimukset kaikilla markkinoilla”, sanoo Hubergroupin tekniikasta vastaava johtaja Taner Bicer.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-02-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kotelot pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC