...
Disney-hahmoja Tetra Pakin pakkauksiin
Yritykset voivat lisätä jatkossa nestekartonkipakkauksiin Disneyn, Star Warsin tai Marvelin taikaa. Kuva: Tetra Pak.

 

Walt Disney Company Nordic ja Tetra Pak North Europe ovat julkistaneet yhteistyön leikkisien ja ympäristöystävällisten kartonkipakkausten kehittämiseksi terveellisempiä ruoka- ja juomatuotteita varten.

Pakkauksissa nähdään Disney-, Pixar-, Marvel- ja Star Wars -hahmoja. Tetra Pak ja Disney lähtevät nyt yhteistyössä tutkimaan Disney-hahmoilla kuvitettujen kuluttajatuotteiden ruoka- ja juomapakkausten lukemattomia mahdollisuuksia Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Kartonkipakkauksissa on tilaa ravitsemustiedoille, mutta myös luovalle viestinnälle. Tetra Pakin ja Disneyn yhteistyön tarkoitus on auttaa kuluttajaa tekemään parempia ja ympäristöystävällisempiä valintoja pakkauksissa näkyvien eri hahmojen, kuten Aku Ankka, Buzz Lightyear, Elsa & Anna, The Avengers ja Marvelin Spider-Man, avulla.

”Tiedämme, että hahmot ja tarinoiden kertominen eivät pelkästään tarjoa viihdettä, vaan niillä on suuri voima. Haluamme tämän voiman avulla auttaa perheitä kohti terveellisempiä elämäntapoja. Olen iloinen, että voimme tutkia mahdollisuuksia Tetra Pakin kanssa, joka on yritys, jonka arvoja ja tuotteita arvostan”, kertoo Walt Disney Company Nordicin Country Manager Casper Bjorner.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2019-02-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kuluttajapakkaukset nestekartonkipakkaukset pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC